Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία πνοή άφησε ο σταρ του TikTok, Αντόνιο Μπαράχας, λίγες ημέρες αφότου δέχθηκε πυροβολισμό μαζί με μία κοπέλα με την οποία είχε βγει το πρώτο του ραντεβού σε σινεμά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: Δανία: Νεκρός στα 22 του διάσημος YouTuber – Σκόνταψε ενώ τραβούσε βίντεο στις Αλπεις

Ο 19χρονος βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη από τη Δευτέρα όταν δέχθηκε πυροβολισμούς μαζί με τη 18χρονη, Ρίλι Γκούντριτς και ενώ παρακολουθούσαν την ταινία «The Forever Purge» σε κινηματογράφο της πόλης Κορόνα. Η Γκούντριτς πέθανε ακαριαία μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ ο Μπαράχας, ο οποίος είχε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Tik Tok, δέχθηκε πυροβολισμό στο μάτι.

https://www.instagram.com/p/CO6TgGujTLD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο φίλος του 19χρονου και ρεπόρτερ στο Σαν Ντιέγκο, Μαλίκ Έρνεστ, ο οποίος ενημέρωνε τους ακολούθους του Tik Toker, για την πορεία της υγείας του, έγραψε σ' ένα tweet, «θέλω να ευχαριστήσω οποιονδήποτε προσευχήθηκε για τον Άντονι. Οι τραυματισμοί στον εγκέφαλό του προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη. Τελικά στις 11 το βράδυ της 30ης Ιουλίου, σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη και σε μία τιμητική κίνηση, δώρισε τα όργανά του ώστε να ζήσουν άλλοι. Παρακαλώ συνεχίστε να προσεύχεστε για την οικογένεια και τους φίλους του».

https://twitter.com/MalikEarnest/status/1421442154035957762?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με τη New York Post, η αστυνομία συνέλαβε την Τρίτη τον 20χρονο Τζόζεφ Χιμένες ο οποίος κατηγορείται για την απρόκλητη επίθεση, ενώ δεν φαίνεται να είχε κάποια σχέση με το ζευγάρι, το οποίο είχε βγει το πρώτο του ραντεβού. Σύμφωνα με τον πατέρα της Γκούντριτς η κόρη του είχε συναντήσει τον Μπαράχας το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CQnCjJNjCih/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μπαράχας είχε πάει την κοπέλα στο αγαπημένο της εστιατόριο, προτού στη συνέχεια πάνε στο σινεμά και δουν την τελευταία ταινία της σειράς «The Purge», είπε ακόμα ο πατέρας της 18χρονης, η οποία κατά τη διάρκεια της ταινίας είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα της χαρακτηριζόντας την ταινία βαρετή και χαζή. Για την ταινία είχαν πωληθεί μόλις 6 εισιτήρια και τα σώματα των δύο νέων νέων ήταν τα μόνα που βρέθηκαν στο σημείο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι ασαφές πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν στο σινεμά όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Όπως αναφέρει η αστυνομία της Κορόνα, οι καταθέσεις που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες βοήθησαν στον εντοπισμό του Χιμένες, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα όπλο το οποίο ταίριαζε με το δολοφονικό όπλο. Όπως αναφέρει το δίκτυο TMZ, στο σπίτι του 20χρονου βρέθηκε και το πορτοφόλι της Γκούντριτς. Ο Χιμένες βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την Παρασκευή και του απαγγέλθηκε μία κατηγορία για ανθρωποκτονία και μία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA