Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 50 τραυματίστηκαν σοβαρά σε σύγκρουση τρένων στη δυτική Τσεχία. Το δυστύχημα συνέβη μεταξύ των σταθμών Ντομαζλίτσε και Μπλιζέτζοφ όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε ένα τρένο EX 351 με ένα OS 7406. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες αντικρίζοντας σοκαριστικές σκηνές με δεκάδες ανθρώπους να επιχειρούν να βγουν από τα συντρίμμια. 

Από τους 50 τραυματίες, οι 7 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της αστυνομίας που συντονίζουν την επιχείρηση διάσωσης ενώ έρευνες πραγματοποιεί και ένα ελικόπτερο. Ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Karel Havlicek, μεταβαίνει στο σημείο.

https://twitter.com/JedemeVlakem/status/1422827456071970816?ref_src=twsrc^tfw

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του ενός εκ των τρένων πέρασε με κόκκινο, με αποτέλεσμα να έχουμε τη σύγκρουση με άλλο τρένο» είπε ο Havlicek σε δημοσιογράφους. «Γιατροί και πυροσβέστες εργάζονται στο σημείο. Η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή. Πηγαίνω προς το σημείο», σημείωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA