Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια οικογένεια από την Αγγλία είναι δυσαρεστημένη με τον τρόπο που περνάει τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Αν και έδωσε 4.700 ευρώ για να κάνουν διακοπές ξεχνώντας την πανδημία, ο 32χρονος Άντι Στάντον, η γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά βρίσκονται σε ένα «άθλιο, βγαλμένο από την κόλαση» ξενοδοχείο καραντίνας στην Ζάκυνθο, όπως αναφέρει δημοισίευμα της Daily Mail. 

Διαβάστε ακόμη: Σαρλίζ Θερόν: «Ψηφίζει» Ελλάδα για τις διακοπές της - Στη Μύκονο η σταρ του Χόλιγουντ

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου έκανε τεστ στις 29 Ιουλίου και του έστειλαν ένα μήνυμα πως είναι αρνητικός. Μετά από λίγες ώρες διαμονής και χαλάρωσης στο Caretta Beach and Water Park, του τηλεφώνησαν ξανά και του ανέφεραν πως είχε βρεθεί θετικός.

Αφού λοιπόν μπήκαν σε απομόνωση στο δωμάτιό τους, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, το οποίο,ήταν γεμάτο μυρμήγκια ενώ είχε και ποντίκια, όπως απεικονίζουν και οι φωτογραφίες που απαθανάτισε. Το φαγητό ήταν άθλιο και «φτωχό» με αποτέλεσμα τα παιδιά να κλαίνε κάθε βράδυ καθώς πήγαιναν με άδειο το στομάχι για ύπνο. Το ίδιο χάλια ήταν και ο κλιματισμός, εν μέσω καύσωνα, αλλά και η σύνδεση του Wi-Fi. 

«Είμαστε απελπισμένοι, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ. Η σύντροφός μου κλαίει κάθε μέρα, το ίδιο και τα παιδιά και δεν θα έπρεπε να είμαστε καν σε καραντίνα, γιατί έχω τεστ αρνητικό έξι φορές από τότε που έφτασα στην Ελλάδα» ανέφερε ο ίδιος. «Ανυπομονούσαμε τόσο πολύ για αυτές τις διακοπές μετά το μακροχρόνιο lockdown στη Βρετανία. Τα παιδιά ήταν τόσο ενθουσιασμένα που διασκέδασαν για λίγο σε ένα θέρετρο θαλάσσιου πάρκου και απλά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει».

«Οι Έλληνες αξιωματούχοι μου είπαν ότι αν έβγαινα αρνητικός στον κορονοϊό μετά από δύο μοριακά τεστ δεν θα χρειαζόταν να μπω σε καραντίνα, το έκανα αλλά είμαστε ακόμα κολλημένοι σε αυτήν την κόλαση».

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν έχουν μεταφερθεί ξανά πίσω στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA