Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα βρίσκεται για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η κόρη του Ντόναλτ Τραμπ, Τίφανι, η οποία εκτός από την ελληνική κουζίνα λατρεύει και τις ομορφιές της χώρας μας και ειδικότερα τη Μύκονο.

Διαβάστε ακόμη: Τίφανι Τραμπ και Μέισι Μπάιντεν στην Ελλάδα για διακοπές

Η Τίφανι Τραμπ ταξίδεψε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Μπούλος. Στην Αθήνα έμειναν για κάποιες μέρες λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού που είχαν επιβληθεί στη Μύκονο. Ετσι, όταν τα κατάφεραν πια, πήγαν στο νησί των ανέμων. Για το ζευγάρι η Μύκονος σημαίνει παρά πολλά. Πριν από χρόνια η Τίφανι Τραμπ είχε έρθει για διακοπές με τη φίλη της, Λίντσεϊ Λόχαν και εκείνος με την δική του παρέα. Η Τίφανι Τραμπ και ο Μάικλ Μπούλος γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμων, ερωτεύτηκαν και επισημοποίησαν τη σχέση τους. Γι' αυτό και πάντα θέλουν να επιστρέφουν στο νησί, όπου είδαν ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά... 

Τώρα το ζευγάρι αφού πέρασε λίγες στιγμές στην Αθήνα, μένοντας σε συγγενείς και φίλους, γύρισε πάλι στη Μύκονο και τώρα έρχονται και οι πρώτες φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί των ανέμων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA