Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το διαζύγιό του από τη σύζυγό του, ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, έπεσε στην πέμπτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (09/08). Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Forbes, τώρα η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς είναι 129,6 δισεκατομμύρια δολάρια και την τέταρτη θέση κατέχει πλέον ο δημιουργός του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με πλούτο που φτάνει στα 130,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Μπιλ Γκέιτς: Τεράστιο λάθος οι σχέσεις μου με τον Επστάιν

Επισημαίνεται πως, τον Μάιο, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και, πριν από λίγες ημέρες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δυο τους συμφώνησαν στα περί του διαζυγίου.

Μάλιστα, το διαζύγιο των Γκέιτς μπορεί να μείνει στην ιστορία ως το πιο ακριβό, καθώς ξεπερνά και τον πρόσφατο χωρισμό του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος. Σύμφωνα με το Bloomberg, η περιουσία της Μελίντα Γκέιτς αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια και, ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι θα μπορούσε να είχε λάβει άλλα περιουσιακά στοιχεία.

H πεντάδα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο είναι μέχρι στιγμής η εξής, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes: 

1. Μπερνάρ Αρνό 198,2 δισ. δολάρια

2. Τζεφ Μπέζος    192.1 δισ. δολάρια 

3. Έλον Μασκ      185.5 δισ. δολάρια 

4. Μαρκ Ζάκερμπεργκ 129.9 δισ. δολάρια

5. Μπιλ Γκέιτς 129.5 δισ. δολάρια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA