Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τη γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα να πλήξουν την Γαλλία. Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως αλλού θα σημειωθεί καύσωνας και αλλού θα υπάρξουν έντονες βροχοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα και θα αφορούν 16 περιφέρειες της χώρας. Οι περιφέρειες αυτές έχουν τεθεί σε πορτοκαλί συναγερμό αναφορικά με επικείμενες υψηλές θερμοκρασίες ή σφοδρές καταιγίδες.

«Οι καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα της Πέμπτης στην ηπειρωτική χώρα» αναφέρει η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία. Τα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να οδηγήσουν σε σφοδρές καταιγίδες ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ αναμένονται ισχυρές ριπές ανέμου στην κεντρική και ανατολική Γαλλία.

Για τον καύσωνα οι Γάλλοι μετεωρολόγοι ανέφεραν ότι θα αφορά τις νότιες περιοχές της χώρας. Παρότι οι ειδικοί σημειώνουν πως οι θερμοκρασίες δεν είναι κάτι το μη αναμενόμενο, εντούτοις συνιστούν προσοχή ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους και ανθρώπους με προβλήματα υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA