Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας στη Βρετανία αυτοτραυματίστηκε κόβοντας το πέος του, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν και τον άνδρα και τα γεννητικά του όργανα. Συγκεκριμένα κατάφεραν να το επανασυνδέσουν μετά από ένα 24ωρο μετά από το ατύχημα με τον άνδρα, έξι εβδομάδες αργότερα, να είναι πλήρως λειτουργικός.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς είναι η πρώτη φορά που γίνεται επιτυχή επανασύνδεση μετά την παρέλευση 24ώρου. Και το πιο εντυπωσιακό είναι πως μετά από έξι εβδομάδες έχει και στύση μετά από μεταμόσχευση στο νεκρωμένο δέρμα της περιοχής.

Ο άνδρας που αποδείχθηκε πως πάσχει από σχιζοφρένεια για περίπου βρέθηκε σε εξειδικευμένο κέντρο με ουρολόγους και πλαστικούς χειρουργούς ενώ για έναν και πλέον μήνα του είχε τοποθετηθεί ειδικός καθετήρας.

Μετά από την επέμβαση έμεινε για δύο εβδομάδες σε κοινό θάλαμο νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA