Μενού
  • Α-
  • Α+

Εν αναμονή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν θα είναι διαθέσιμο και επισήμως στο κανάλι του Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher, ήδη εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί σε αρκετές ιστοσελίδες του διαδικτύου το πρώτο τρέιλερ.

Τα εκατομμύρια των φίλων του Γερμανού πολυπρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν άγνωστες στιγμές της ζωής του, πλάνα από σημαντικούς αγώνες, ακόμα και από την περίοδο που συμμετείχε στα καρτ, ενώ την ίδια στιγμή μιλούν για αυτόν στενοί του συνεργάτες, μέλη της οικογένειάς του, αλλά και συνάδελφοι και συναγωνιστές.

Ειδικότερα στο τρέιλερ παρακολουθούμε δηλώσεις του πατέρα του Σούμι, της συζύγου του Κορίνα, των παιδιών του, όπως του Μικ Σουμάχερ, αλλά και του Σεμπάστιαν Φέτελ, που για χρόνια αποτελούσε ένα από τα είδωλά του. Θυμίζουμε πως ο 52χρονος σήμερα Michael έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα κιτάπια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχοντας σημειώσει συνολικά 91 νίκες σε Γκραν Πρι και κατακτώντας συνολικά 7 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Δυστυχώς στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, κάνοντας σκι στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Meribel, στις γαλλικές Άλπεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA