Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σύνδεση του θανάτου της 44χρονης παρουσιάστριας του BBC, Λίζα Σο, με το εμβόλιο της Astrazeneca μόλις επιβεβαιώθηκε. Η οικογένειά της από την αρχή κατηγορούσε το εμβόλιο για τον θάνατο της Λίζα και σύμφωνα με το BBC, η ιατροδικαστής Κάρεν Ντιλκς, επιβεβαιώνει σήμερα ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε επιπλοκές από το εμβόλιο.

Η 44χρονη εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο και η ιατροδικαστής κατέληξε ότι πέθανε «λόγω επιπλοκών από τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca για τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και χωρίς άλλα προβλήματα υγείας. Ο θάνατός της οφείλεται σε μία πολύ σπάνια “θρομβοπενία που προκλήθηκε από εμβόλιο” και της προκάλεσε οίδημα και αιμορραγία του εγκεφάλου» δήλωσε η ιατροδικαστής Ντιλκς.

https://twitter.com/itvtynetees/status/1430850084086943747?ref_src=twsrc^tfw

Η Λίζα Σο, που ήταν μητέρα ενός παιδιού, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 29 Απριλίου 2020. Στις 13 Μαΐου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του North Durham καθώς υπέφερε από σοβαρούς πονοκεφάλους για αρκετές ημέρες. Στις 16 Μαΐου η 44χρονη είπε ότι ο πονοκέφαλος είχε επιδεινωθεί και δυσκολευόταν να μιλήσει. Η κατάστασή της χειροτέρευε συνεχώς και τελικά η Λίζα Σο πέθανε στις 21 Μαΐου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA