Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιβάν Φίσερ διευθύνει την Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Βουδαπέστης, ενώ ένας γιατρός του κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου Covid-19, υπό το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Η Ουγγαρία αποφάσισε να προχωρήσει με την Τρίτη δόση του εμβολίου καθώς εκφράζεται ανησυχία για νέο κύμα κρουσμάτων στην χώρα λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

«Ολοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να εμβολιαστούν». Με αυτή την προτροπή από τον συνθέτη και μαέστρο Ιβάν Φίσερ ξεκίνησε η συναυλία της Ορχήστρας του Φεστιβάλ της Βουδαπέστης

Ο Φίσερ έβγαλε το σακάκι του και έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 κατά τη διάρκεια της συναυλίας

Η διευθύντρια της ορχήστας Ορσόλια Εντόντι είπε ότι με αυτήν την κίνηση ο Φίσερ θέλει να ευαισθητοποιήσει περαιτέρω τον κόσμο για την ανάγκη του εμβολιασμού. Ο εμβολιασμός μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να ζήσουμε και να εργαστούμε ξανά μια κανονική ζωή, όπως κάναμε πριν."

Η Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Βουδαπέστης ήθελε με αυτό τον τρόπο να προωθήσει την ανάγκη της τρίτης αναμνηστικής δόσης του εμβολίου.

Η Ουγγαρία είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ που έχει ξεκινήσει να εμβολιάζει τον πληθυσμό με την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA