Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τουρκία: Ο Ερντογάν ελέγχει εργολάβο για παράδοση έργου κι εκείνος αλλάζει ημερομηνίες... τρέμοντας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζητά σε δημόσια συνομιλία από εργολάβο να αλλάξει τις ημερομηνίες για την παράδοση μεγάλου έργου ώστε να είναι έτοιμο πριν από τις εκλογές που προγραμματίζονται για τον Ιούνιο του 2023

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (πηγή: Associated Press)
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (πηγή: Associated Press)

Οι εκλογές του 2023 στην Τουρκία αλλάζουν όλα τα χρονοδιαγράμματα στη χώρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πιέζει καταστάσεις ώστε να παραδοθούν έργα νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2023. Απόδειξη ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Τούρκο πρόεδρο να... ελέγχει δημοσίως τον εργολάβο που έχει αναλάβει το τουρκικό Πεντάγωνο, κι εκείνος να αλλάζει... τρέμοντας τις ημερομηνίες.

Ο Ερντογάν ζήτησε από τον εργολάβο, μιλώντας δημόσια, να παραδοθεί το μεγάλο έργο νωρίτερα από την 30ή Αυγούστου του 2023. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ που βρισκόταν επίσης στο βήμα ενημέρωσε τον Ερντογάν πως η αρχική ημερομηνία παράδοσης ήταν στις 29 Οκτωβρίου και ήδη θα παραδοθεί νωρίτερα. Ωστόσο ο Ερντογάν λέει κάτι στο αυτί του Ακάρ και ακολούθως σε εκείνο του εργολάβου που... ξαφνικά και με έκδηλη νευρικότητα ενημερώνει πως το έργο θα παραδοθεί στις 19 Μαΐου!

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Τουρκία #Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν #Χουλουσί Ακάρ

Best of Internet