Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ληστεία βγαλμένη από το σινεμά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παρίσι σε κοσμηματοπωλείο της γνωστής αλυσίδας Bvlgari. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Παρισιού, κοντά στο ξενοδοχείο Ριτζ, στην Πλατεία Βαντόμ (μια από τις πιο καλές περιοχές της πόλης) και κατάφεραν να αποχωρήσουν με λεία ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές ήταν τουλάχιστον 7 και η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τους δυο την ώρα που αυτοί προσπαθούσαν να διαφύγουν. Μάρτυρες ανέφεραν στη συνέχεια ότι οι τρεις από τους δράστες μπήκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο φορώντας ακριβά κοστούμια και κρατώντας αυτόματα όπλα. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10 εκατ. ευρώ και έτρεξαν προς την έξοδο. Εκεί παρέδωσαν τα κλοπιμαία σε 4 συνεργούς τους που περίμεναν πάνω σε σκούτερ.

Οι ίδιοι επιβιβάστηκαν σε μια πολυτελή BMW και ξεκίνησαν να απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η Αστυνομία όμως που είχε ειδοποιηθεί, έφτασε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και ξεκίνησε να τους καταδιώκει αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο. Τότε οι σφαίρες άρχισαν να πέφτουν «βροχή» και ο ένας δράστης τραυματίστηκε στο πόδι και συνελήφθη. Ο δεύτερος δράστης είχε βρει κρυψώνα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, όπου εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Ο τρίτος όμως διέφυγε και αναζητείται μαζί με τους άλλους τέσσερις και τη λεία των 10 εκατ.

https://twitter.com/ClementLanot/status/1435236637798195212?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA