Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου βίντεο που δείχνει μια 31χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, να καλεί τους ακολούθους της να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο δηλώνει μετανιωμένη που εκείνη δεν το έκανε. «Δεν έχω πολλή ενέργεια για να μιλήσω, οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω γρήγορα. Θα κάνω μερικά διαλείμματα», αναφέρει στο βίντεο η Megan Alexandra Blankenbiller, που ανέβηκε στις 15 Αυγούστου και είχε πάνω από 850.000 προβολές.

«Όπως είπα και σε άλλα μου βίντεο δεν εμβολιάστηκα. Δεν είμαι κατά του εμβολίου. Απλά προσπαθούσα να κάνω την έρευνά μου. Φοβόμουν και ήθελα όλοι στην οικογένειά μου να το κάνουμε μαζί», λέει και συμπληρώνει πως «ήταν λάθος». «Δεν έπρεπε να περιμένω. Ακόμη και αν είστε στο 70% σίγουροι να πάτε να κάνετε το εμβόλιο. Τότε ελπίζω ότι δεν θα καταλήξετε σαν εμένα στο νοσοκομείο», σημειώνει σε άλλο σημείο μια εβδομάδα προτού χάσει τη ζωή της, νικημένη από τον κορονοϊό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA