Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Βρετανία μετά τον θάνατο μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία είχε κερδίσει 30 εκατομμύρια ευρώ στο Λόττο το 2013. Όπως μετέδωσε το MEGA και η εκπομπή Live News, η Μάργκαρετ Λουρί βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που διέμενε, ενώ ετοίμαζε νέο σπίτι με τα λεφτά που κέρδισε, αλλά δεν είχε προλάβει να μετακομίσει.

Σύμφωνα με συγγενείς της, αισθανόταν άρρωστη τις δύο τελευταίες εβδομάδες, όμως δεν ήθελε να πάει στον γιατρό.

«Τα χρήματα μου έφεραν μόνο θλίψη»

Πριν από επτά χρόνια, η Μάργκαρετ κέρδισε σε λοταρία της Βρετανίας το τεράστιο ποσό των 30 εκατ. ευρώ. Όμως, ενώ θα περίμενε κανείς ότι τα χρήματα θα την βοηθούσαν, η ίδια μετά από χρόνια δήλωνε: «Τα χρήματα μου έφεραν μόνο θλίψη. Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Πέρασα έτσι 6 χρόνια. Δεν είμαι θρησκευόμενη, αλλά αν υπάρχει κόλαση, έχω υπάρξει εκεί. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Βρέθηκα στα τάρταρα».

Η 56χρονη, αφού κέρδισε το υπέρογκο ποσό, δώρισε σε κάθε ένα από τα αδέρφια της πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Αγόρασε μια παμπ, σπίτια αλλά και ένα μεγάλο σπίτι στην περιοχή όπου είχε μεγαλώσει. Εκεί δημιούργησε και έναν εκθεσιακό χώρο με αυτοκίνητα και μηχανές που είχε αγοράσει, παρόλο που δεν οδηγούσε.

Δώρισε πολλά χρήματα στην κοινωνία που έμενε, ενώ σύμφωνα με την ίδια έμεινε με πέντε εκατομμύρια ευρώ το 2019 και πολλές φορές είχε γίνει στόχος ληστών. Μυστήρια παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA