Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ατελείωτο δράμα ζει το εξάχρονο παιδί που έχασε την οικογένειά του στο δυστύχημα με το τελεφερίκ στην Ιταλία τον περασμένο Μάιο καθώς σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ απήχθη από τον παππού του. Ο μικρός Εϊτάν φέρεται να έχει απαχθεί από τον παππού του (τον πατέρα της μητέρας του) και να έχει μεταφερθεί στο Ισραήλ με ιδιωτικό αεροσκάφος λόγω μιας διαφωνίας για την επιμέλεια.

Διαβάστε ακόμη: «Πού είναι η μαμά και ο μπαμπάς;» Ραγίζει καρδιές ο 6χρονος που επέζησε από το δυστύχημα με το τελεφερίκ στην Ιταλία

Ο 6χρονος Εϊτάν επέζησε ως εκ θαύματος από την τραγωδία στις Άλπεις στις 23 Μαίου, όμως έχασε την μητέρα του πατέρα του, τον μικρότερο αδελφό του και τους προ-παππούδες του που βρίσκονταν στο τελεφερίκ. Μετά τον θάνατο της οικογένειάς του ζούσε με την θεία του, την αδελφή του πατέρα του στην Παβία της βόρειας Ιταλίας, ωστόσο το περασμένο Σάββατο πέταξε για το Ισραήλ μαζί με τον παππού του. Ο τελευταίος τον πήρε νωρίς το πρωί, αλλά δεν τον επέστρεψε το βράδυ, όπως είχε συμφωνήσει με την θεία του μικρού, η οποία είναι ο νόμιμος κηδεμόνας.

Οι Ιταλοί εισαγγελείς διεξάγουν έρευνα για την «απαγωγή». Ιταλικό δικαστήριο είχε διατάξει τον παππού να παραδώσει το ιταλικό διαβατήριο του παιδιού μέχρι τις 30 Αυγούστου, αλλά αυτός δεν το έκανε. Αυτό σημαίνει ότι οι Αρχές είχαν ειδοποιηθεί να μην αφήσουν το παιδί να βγει εκτός χώρας. Για τον λόγο αυτό θεωρούν ότι έφυγε από την Ιταλία με ιδιωτικό τζετ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA