Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον δύο νεκροί και δύο τραυματίες εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα, ύστερα από επίθεση με μαχαίρι σε προάστιο του Στράινσταατ στο Αλμελο της Ολλανδίας. Ακολούθησε ακόμα ένα περιστατικό στο οποίο ένας γυμνός άνδρας στεκόταν σε ένα μπαλκόνι με βαλλίστρα κι έριχνε σε διερχόμενους βέλη. Ο φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του, κατά την οποία οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Πριν από τη σύλληψή του, ο άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του κι έριχνε βέλη με βαλλίστρα και σύμφωνα με τους μάρτυρες, στη συνέχεια ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί. Πλάνα δείχνουν έναν άνδρα να πυροβολεί μια βαλλίστρα στο μπαλκόνι. Στο βάθος ακούγονται πυροβολισμοί της Αστυνομίας

Τουλάχιστον 6 ασθενοφόρα και τουλάχιστον άλλα τόσα περιπολικά έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος. Στο σημείο έφτασε επίσης ειδική ομάδα της Αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη. Τρία θύματα βρέθηκαν στο σπίτι, εκ των οποίων τα δύο είχαν πεθάνει. Δεν είναι σαφές ποιος είναι. Ο δήμαρχος Arjen Gerritsen δήλωσε στο Twitter ότι «ήταν σοκαρισμένος και αναστατωμένος από ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σήμερα το πρωί στο M.Th. Steynstraat ». «Ο αντίκτυπος στους εμπλεκόμενους και τη γειτονιά είναι πολύ μεγάλος. Προς το παρόν, η Αστυνομία είναι ακόμη απασχολημένη με έρευνα. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν το συντομότερο δυνατόν».

https://twitter.com/DreigingNL/status/1438812638947971075?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/geenstijl/status/1438785751089664003?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA