Μενού
  • Α-
  • Α+

Το FBI εισέβαλε στο σπίτι των γονέων του αρραβωνιαστικού της Gabby Petito (Γκάμπριελ Πετίτο), Μπράιαν Λόντρι, στη Φλόριντα, την ώρα που αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε στο εθνικό πάρκο του Ουαϊόμινγκ, σε περιοχή κοντά στο σημείο, όπου το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταία φορά μαζί, κατά τη διάρκεια του road trip που πραγματοποιούσε στα μεγάλα εθνικά πάρκα της Δύσης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του FBI στο Twitter, η έρευνα έγινε με ένα «ένταλμα έρευνας που εξέδωσε δικαστήριο». Η αστυνομία στο Νορθ Πορτ, στη Φλόριντα, δήλωσε νωρίτερα τη Δευτέρα ότι η έρευνα για τον Μπράιαν Λόντρι μετατοπίστηκε από το Καταφύγιο του Κάρλτον, μια τεράστια φυσική έκταση κοντά στο Νορθ Πορτ, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα, την οποία χτένιζαν τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις επιβολής του νόμου. Η οικογένεια του Λόντρι είπε πως πίστευε ότι εκείνος είχε πάει στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία. «Πιστεύουμε αυτή τη στιγμή ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα σημεία πρόσβασης κατά την έρευνα της περιοχής», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα σε μια ανακοίνωση. «Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεχίζουν να αναζητούν τον Μπράιαν Λόντρι».

Οι διωκτικές Αρχές γνωστοποίησαν πως βρέθηκε μία σορός «που ταιριάζει» στα χαρακτηριστικά της 22χρονης Πετίτο, η εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA