Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (20/9) στις Αρχές της πολιτείας των ΗΠΑ, Βιρτζίνια, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε λύκειο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Associated Press, η Αστυνομία ερευνά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο στο Νιούπορτ. Οπως μάλιστα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματίες. Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία του Νιούπορτ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί έξω από το λύκειο Heritage, στους μαθητές του οποίου δόθηκε εντολή να το εκκενώσουν και να συγκεντρωθούν στα γήπεδα του τένις, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.https://twitter.com/NewportNewsPD/status/1439987443294425088?ref_src=twsrc^tfw

Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες για «ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες», τις οποίες -μέχρι στιγμής- δεν έχουν επιβεβαιώσει οι αρχές. «Δύο άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς. Η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», ανακοίνωσε η αστυνομία, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι (τοπική ώρα), διαψεύδοντας ότι υπάρχουν σε εξέλιξη ανάλογα περιστατικά σε άλλα σχολεία της πόλης.

Δείτε LIVE εικόνα από το λύκειο Heritage:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA