Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον επιβάτη που κρατούσε όμηρο τον οδηγό ενός λεωφορείου σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Νυρεμβέργη, ανέφερε το Focus Online. Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία είχε γράψει στο Twitter: «Στο λεωφορείο υποθέτουμε ότι υπάρχει ένας ένοπλος άνδρας και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί».

Συναγερμός είχε σημάνει νωρίτερα στις γερμανικές Αρχές καθώς το βράδυ της Τρίτης (21/9) ένας ένοπλος επιβάτης σε λεωφορείο, στον αυτοκινητόδρομο Α9 στη Βαυαρία, «ταμπουρώθηκε» στο όχημα κρατώντας δύο ομήρους. Οπως ανακοίνωσε νωρίτερα εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ένας επιβάτης κρατούσε δύο ομήρους σε λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Γερμανίας, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν ο δράστης είναι οπλισμένος. Οι δύο όμηροι είναι οδηγοί λεωφορείου, πρόσθεσε.

Η κυκλοφορία διακόπηκε ανάμεσα στο Χίλπολστάιν και το Γκρέντινγκ με την Αστυνομία να αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter, ότι έχει κλείσει τον αυτοκινητόδρομο, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους. Η Bild γράφει ότι το λεωφορείο έφτασε στη Γερμανία από το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με το Tag24, έγινε προσπάθεια από τον οδηγό του λεωφορείου να ηρεμήσει τον ένοπλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στην περιοχή αναπτύχθηκαν άμεσα ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας (SEK) και γύρω στις 9.25, τοπική ώρα, ακούστηκαν τρεις εκρήξεις. «Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας ρίχνει φως στην περιοχή», πρόσθεσε η εφημερίδα. 

https://twitter.com/PolizeiMFR/status/1440389814826639366?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA