Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλοι τέλους για ένα ακόμη ζευγάρι δισεκατομμυριούχων: Ο 65χρονος διαχειριστής hedge fund, Τζον Πόλσον, και η σύζυγός του, Τζένι, θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 21 χρόνια έγγαμου βίου και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναμένεται να φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών. Φαίνεται, όμως, πως το διαζύγιο είναι πιο «γλυκό» για τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος αν και θα πληρώσει ακριβά την απόφασή του, δεν έχασε τον χρόνο να βρει στην 33χρονη γκουρού διατροφής και Influencer, Αλίνα Ντε Αλμέιδα, τη νέα του σύντροφο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, ο Τζον Πόλσον γνωρίστηκε με την 33χρονη γκουρού διατροφής αυτό το καλοκαίρι και τα πράγματα μεταξύ πηγαίνουν τόσο καλά που ήδη ζουν μαζί στο πολυτελές διαμέρισμα που διαθέτει ο Πόλσον στον 26ο όροφο του Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου, στο Μανχάταν. Πρόκειται για το ακίνητο που αγόρασε το 2010 ο ισχυρός άνδρας της Wall Street έναντι 2,9 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στα γραφεία της εταιρείας του. Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι ο «Τζον έχει μία νέα, πολύ νεότερη φίλη και ενώ είναι ακόμα νωρίς, η σχέση τους πηγαίνει τέλεια. Είναι πολύ χαρούμενοι.»

https://www.instagram.com/p/B50HXWCnHAf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αλμέιντα είναι πιστοποιημένη διατροφολόγος και ειδικός στη συμβουλευτική απώλειας βάρους και διευθύνει την εταιρεία Effective Lifestyle. Διαθέτει προφίλ στο Instagram, όπου παρέχει συμβουλές διατροφής και προβάλλει όργανα προπόνησης. Ο Τζον Πόλσον, ο οποίος διαθέτει επενδύσεις και στην Ελλάδα και είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας μας, επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» με την σύζυγό του ενώ ήδη έχει αναθέσει τις διαδικασίες του διαζυγίου σε δικηγόρο της Νέας Υόρκης. Ίσως να αποτελεί και «πέτρα του σκανδάλου», καθώς βγαίνουν εβδομάδες πριν το διαζύγιο. 

https://www.instagram.com/p/Bt9Pz7TnAf2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τo Forbes, η περιουσία του ιδρυτή hedge fund φτάνει στα 4 δισ. δολάρια. Τα funds του Πόλσον έφτασαν να διαχειρίζονται έως και 36 δισ. δολάρια, αξία που συρρικνώθηκε στα 6 δισ. δολάρια μέχρι το 2018. Ο Τζον Πόλσον γνώρισε τη σύζυγό του όταν την προσέλαβε ως βοηθό και παντρεύτηκαν το 2000. Οι Πόλσον έχουν ένα ράντσο στο Άσπεν και ένα ακίνητο στο Χάμπτονς που απέκτησαν αντί 41 εκατ. δολαρίων το 2008.

https://www.instagram.com/p/Br5dFlHH19p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA