Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αρραβωνιαστικός της Gabby Petito κατηγορήθηκε την Πέμπτη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση χρεωστικής κάρτας, καθώς η αναζήτησή του συνεχίζεται σε έναν βάλτο της Φλόριντα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 23χρονος Brian Laundrie χρησιμοποίησε τη χρεωστική κάρτα και τον αριθμό PIN για λογαριασμούς που δεν του ανήκαν μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου. Το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη από το αμερικανικό δικαστήριο του Γουαιόμινγκ αναφέρει ότι ο Laundrie απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια σε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα.

Διαβάστε ακόμη: Gabby Petito: Ο αγνοούμενος σύντροφός της γύρισε σπίτι και έφυγε με τους γονείς του - Τι λένε γείτονες

«Ενώ αυτό το ένταλμα σύλληψης επιτρέπει στις Αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον Laundrie, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της Petito», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Michael Schneider, σύμφωνα με τον Guardian. Ο δικηγόρος του Laundrie, Steve Bertolino, ανέφερε στο Fox News ότι «το ένταλμα σύλληψης (σχετίζεται) με δραστηριότητες που συνέβησαν μετά το θάνατο της Gabby Petito και δεν σχετίζονται με τον ίδιο τον θάνατό της».

Ο Laundrie παραμένει αγνοούμενος και η οικογένειά του λέει ότι τον είδε τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι αρχές τον αναζητούν σε ένα φυσικό καταφύγιο της Φλόριντα.

Gabby Petito: Οι γονείς του Laundrie φοβούνται ότι έχει αυτοκτονήσει

Πηγή κοντά στην οικογένεια του Brian Laundrie είπε στο CNN την Πέμπτη ότι ο αρραβωνιαστικός της Gabby Petito , ο οποίος τώρα αποτελεί αντικείμενο ομοσπονδιακού εντάλματος, έφυγε από το σπίτι των γονιών του στη Φλόριντα την περασμένη Τρίτη χωρίς το κινητό και το πορτοφόλι του. Οι γονείς του Laundrie ανησυχούσαν ότι μπορεί να βλάψει τον εαυτό του, είπε η πηγή. Ο Laundrie δεν έχει εμφανιστεί από εκείνη την Τρίτη και οι αρχές ερευνούν ένα φυσικό καταφύγιο στη Φλόριντα, όχι πολύ μακριά από το σπίτι των γονιών του. 

Gabby Petito: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι πήρε τον Brian με ωτοστόπ 

Την Παρασκευή αποκαλύφθηκε η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι ο 23χρονος έκανε ωτοστόπ τον περασμένο μήνα στο Ουαϊόμινγκ. Η ίδια τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τελικά τον άφησε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Πετίτο, στο κάμπινγκ Spread Creek. Και οι δύο σημείωσαν, ότι πλησιάζοντας το πάρκο άρχισε να γίνεται νευρικός, σύμφωνα με το New York Post. 

Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 29 Αυγούστου, ενώ αμέσως πριν είχε σταματήσει και τον είχε πάρει στο αμάξι της μια άλλη γυναίκα. Οι μαρτυρίες ίσως βοηθήσουν στις έρευνες, αν και σημειώνεται ότι η υπόθεση έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στις ΗΠΑ, με πολλούς «ντετέκτιβ του διαδικτύου» να προσπαθούν να τη λύσουν ή να δίνουν ψευδή στοιχεία.

Το φερόμενο ωτοστόπ του Laundrie έγινε τέσσερις ημέρες αφότου η Petito τηλεφώνησε στην οικογένειά της για να της πει ότι ήταν στο πάρκο - και τέσσερις ημέρες μετά την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram πριν από την εξαφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA