ΔΙΕΘΝΗ
24/09/2021 11:17

Οχάιο: Εικόνες ντροπής σε παιδικό σταθμό - Νηπιαγωγός σπρώχνει βίαια 4χρονη

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η απόφαση ενός 4χρονου κοριτσιού να βγει για λίγο από την τάξη της - Ένας νηπιαγωγός την είδε και την έσπτωξε με βία προς τα μέσα, με αποτέλεσμα να αρχίζει να κλαίει - Μια συνάδελφος τον παρακολουθούσε αδιάφορη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οχάιο: Εικόνες ντροπής σε παιδικό σταθμό - Νηπιαγωγός σπρώχνει βίαια 4χρονη
Οχάιο: Εικόνες ντροπής σε παιδικό σταθμό - Νηπιαγωγός σπρώχνει βίαια 4χρονη
Ανάγνωση:

Μια τυπική μέρα σε παιδικό σταθμό του Οχάιο, ένας δάσκαλος αντιδρά αναίτια και σπρώχνει ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών. Μια δεύτερη δασκάλα παρακολουθεί το περιστατικό και στη συνέχεια αποχωρεί χωρίς να κάνει τίποτα. «Φύγε από εδώ!» ακούγεται να λέει ο νηπιαγωγός James Ciolino, που συνελήφθη μετά το περιστατικό, και συνεχίζει το χειροκρότημα και το τραγούδι προς την υπόλοιπη τάξη.

Το κορίτσι κλαίει γοερά στο πάτωμα για περίπου ένα λεπτό και εκείνος σηκώνεται τελικά από την καρέκλα του και αντί να το ηρεμήσει, το σηκώνει και το βγάζει έξω από την αίθουσα. Η Lisa McMillion, διευθύντρια του παιδικού σταθμού Fairfield, δήλωσε στο κανάλι WKRC-TV ότι απέλυσε και τους δύο νηπιαγωγούς - τόσο το δράστη, όσο και την γυναίκα που απλά παρακολουθούσε το συμβάν, και τους κατήγγειλε στις αρχές. «Το ίδιο το βίντεο έχει μέσα του την αλήθεια που χρειάζεται», είπε η διευθύντρια. «Έτσι καθώς το παρακολουθείς, ξέρεις αμέσως τι χρειάζεται να γίνει».

Και όλα αυτά έγιναν, επειδή το κορίτσι είχε φύγει από την τάξη της προαναφερθείσας νηπιαγωγού και εκείνη ζήτησε τη βοήθεια του Τζέιμς. Εκείνος έσπρωξε με δύναμη το παιδί προς το μέρος της κι εκείνη απλά παρακολουθούσε, μέχρι τη στιγμή που έκλεισε την πόρτα και την παράτησε. Και η δασκάλα είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, ενώ και οι δύο δηλώνουν αθώοι στις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΠΑ ΒΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ