Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια οδηγείται 22χρονη από την Αργεντινή που κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Η νεαρή φέρεται να σκότωσε τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια καβγά, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα smartphone

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή ήταν sex coach και ζήλευε - Πέταξε το πτώμα από τον 13ο όροφο

Η 22χρονη Ροξάνα Αντελίνα Λόπεζ, κατηγορείται για τη δολοφονία του Λουίς Ντάριο Γκουαντάι, σύμφωνα με το ποινικό δικαστήριο στο Καφαγιάτε. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως κατά τη διάρκεια έντονου τσακωμού, η Ροξάνα δέχτηκε σωματική βία από τον Λουίς και στη συνέχεια πέταξε ένα smartphone προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στον κρόταφο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο San Bernardo με έντονες ημικρανίες, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. 

Ο Λουίς έχασε τη ζωή του στις 18 Απριλίου, ωστόσο η είδηση για το περιστατικό έγινε γνωστή την Παρασκευή (24/09), αφού πρόσφατα προέκυψε ότι η σύντροφός του είναι εκείνη που ερευνάται από τις αρχές για τα αίτια του θανάτου του. Μέχρι τώρα, η μητέρα του θύματος ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ η κατηγορούμενη αναμένεται να ισχυριστεί πως χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο για να αμυνθεί, καθώς δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από τον σύντροφό της.

Τον Αύγουστο, όπως αναφέρει η Daily Mail, δικαστήριο στην πόλη Τουκουμάν, της Αργεντινής αθώωσε την Τζέσικα Οσόρες από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, η οποία σκότωσε τον σύντροφό της με το μαχαίρι, που λίγες στιγμές νωρίτερα την απειλούσε ο ίδιος. Οι δικαστές αποφάνθηκαν πως η κατηγορούμενη χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να αμυνθεί, καθώς απεδείχθη πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, από τον σύζυγό της, επί εννέα ολόκληρα έτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA