Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης δημοσιοποιήθηκε, προκαλώντας σοκ. Ο Σεζέρ Οζτούρκ, πρώην ποδοσφαιριστής της Φενερμπαχτσέ, της Μπεσίκτας, αλλά και της Λεβερκούζεν, φέρεται να σκότωσε έναν άνδρα, λόγω διαφωνίας που είχαν για την προτεραιότητα στο δρόμο. Σύμφωνα με το  NTV Spor, που επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες, ο Οζτούρκ ενεπλάκη σε καυγά στο δρόμο, ενώ σε βίντεο που επικαλούνται τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής άνοιξε πυρ εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων σε μια τοποθεσία κοντά στη βόρεια συνοικία Σιλέ της Κωνσταντινούπολης.https://twitter.com/Haberturk/status/1442406566922231808?ref_src=twsrc^tfw

Σε αυτό φαίνεται παρατεταμένο όπλο να σημαδεύει, ενώ είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία με τους επιβάτες ενός άλλου αυτοκινήτου. Ο Χαλίμ Ιμπραχίμ, πατέρας δυο παιδιών έπεσε νεκρός από τις σφαίρες, ενώ ο πατέρας του, ο αδελφός του και δυο φίλοι του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Η αστυνομία αναζητά τον Οζτούρκ, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA