Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δημοσιεύθηκε από ακτές της Ισπανίας, στο οποίο καταγράφεται η αγωνιώδης προσπάθεια διάσωσης γυναίκας από θεόρατα κύματα. Η προσπάθεια καταλήγει σε τραγωδία, με τον θάνατο τόσο του διασώστη όσο και της κοπέλας, η οποία ωστόσο ρίσκαρε εξ αρχής τη ζωή της. Τις αγωνιώδεις στιγμές βιντεοσκοπούσε εκείνη τη στιγμή η σύζυγος του Ρώσου, του ανθρώπου που επιχείρησε να σώσει την κοπέλα. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Ρώσος, Daniil Gagarin φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η σύζυγός του Darya την περασμένη Πέμπτη (23/09) να προσπαθεί να σώσει τη Φινλανδή fitness expert, Emma Mönkkönen, η οποία έκανε βουτιά από βράχο στον ορμίσκο La Zorra.https://twitter.com/nypost/status/1442645495256649729?ref_src=twsrc^tfw

Κάποια στιγμή, ο Gagarin κατάφερε να τραβήξει την κοπέλα σε έναν βράχο, αλλά ένα κύμα έσκασε πάνω τους με αποτέλεσμα να παρασυρθούν και να χαθούν στη θάλασσα. Τελικά, η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε μερικά μίλια μακριά, ενώ το πτώμα του Gagarin ανασύρθηκε την επόμενη ημέρα, όπως αναφέρει η NY Post.

Προσοχή οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA