ΔΙΕΘΝΗ
01/10/2021 16:27

Μελάνια Τραμπ: Βιβλίο αποκαλύπτει πως την αποκαλούσαν «Ραπουνζέλ» - Εκνευριζόταν με τις απιστίες του Ντόναλντ Τραμπ

Τα «άπλυτα» του Λευκού Οίκου στη φόρα βγάζει η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος Τύπου και προσωπάρχης της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μελάνια Τραμπ: Βιβλίο αποκαλύπτει πως την αποκαλούσαν «Ραπουνζέλ» - Εκνευριζόταν με τις απιστίες του Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ (Πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Τα «άπλυτα» του Λευκού Οίκου στη φόρα βγάζει η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος Τύπου και προσωπάρχης της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ. Στο βιβλίο της «I’ll Take Your Questions Now» αποκαλύπτει πολλά «μυστικά», όπως το ψευδώνυμο της Μελάνια για τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Η Στέφανι Γκρίσαμ αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία ονόμασε «Ραπουνζέλ» την Μελάνια Τραμπ, επειδή ήταν μια όμορφη γυναίκα που είχε παγιδευτεί και σπάνια έβγαινε από τα όρια του Λευκού Οίκου. Η πρώην προσωπάρχης της Μελάνια, φέρεται να γράφει στο βιβλίο για τον θυμό που ένιωθε η Μελάνια Τραμπ με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα (φέρεται να άλλαζε μόλις επιβιβαζόταν στο Air Force One) και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά, που δεν είναι η μητρική της γλώσσα.

Γιατί φόρεσε το σακάκι «I Really Don’t Care, Do U?»

Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο για το περιβόητο σακάκι της Μελάνια Τραμπ με το σύνθημα «I Really Don’t Care, Do U?» που φορούσε για να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών στο Τέξας, σύμφωνα με την Washington Post. Η Γκρίσαμ φέρεται να γράφει ότι ήταν πολύ απασχολημένη με την οργάνωση του ταξιδιού για να εμποδίσει την πρώτη κυρία να φορέσει αυτό το σακάκι αξίας 39 δολαρίων.

Επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο, γράφει η Γκρίσαμ – σύμφωνα με τους New York Times – εκείνη και η κυρία Τραμπ βρίσκονταν στο Οβάλ Γραφείο όταν ο Ντόναλντ Τραμπ τη ρώτησε: «Τι σκεφτόσουν;». Αργότερα αποφάσισε να απαντήσει σε ένα tweet ότι το μήνυμα του σακακιού απευθυνόταν στα «Fake News Media».

Καθώς η προεδρία προχωρούσε και έφτανε στο τέλος της, η Γκρίσαμ φέρεται να υποστηρίζει ότι η κυρία Τραμπ ήταν περισσότερο αδιάφορη για τα καθήκοντά της αλλά δεν έχασε ποτέ το ενδιαφέρον της για φωτογραφίσεις. Η Γκρίσαμ φέρεται μάλιστα να αναφέρεται στα φωτογραφικά άλμπουμ της πρώτης κυρίας ως ένα από τα «δύο παιδιά της».

Σχολιάζοντας τα αποσπάσματα από το βιβλίο της Γκρίσαμ, το γραφείο της Μελάνια Τραμπ υποστήριξε ότι «η πρόθεση πίσω από αυτό το βιβλίο είναι προφανής. Είναι μία προσπάθεια να εξιλεωθεί μετά από μια κακή απόδοση ως γραμματέας Τύπου, αποτυχημένες προσωπικές σχέσεις και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στον Λευκό Οίκο. Μέσω της ανακρίβειας και της προδοσίας, επιδιώκει να αποκτήσει σημασία και χρήματα εις βάρος της κυρίας Τραμπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΙΒΛΙΟ ΗΠΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ