Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην πασαρέλα αυτή τη σεζόν και δεν είναι άλλη από την 23χρονη Εύα Τζόμπς (Eve Jobs) την κόρη του Στηβ Τζομπς, ιδρυτή της Apple που πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 2011. Δέκα χρόνια μετά, η κόρη του ανοίγει τα φτερά της στον χώρο της μόδας. 

Η Eve Jobs έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην επίδειξη του Coperni κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι την Πέμπτη, με ένα φωσφοριζέ αποκαλυπτικό λαχανί μπλουζάκι, μία μίνι φούστα με εκλεπτυσμένο σχέδιο, πανάκριβες σαγιονάρες της Coperni και γυαλιά ηλίου που ξεχωρίζουν από μακριά. 

Η Jobs συναντήθηκε με τις Gigi Hadid, Paloma Elsesser και Adut Akech στο σόου όπου παρουσιάστηκε η νέα τσάντα "Origami", η μορφή της οποίας ήταν εμπνευσμένη από το εικονίδιο της εφαρμογής φωτογραφιών Iphone.  «Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τo πόσο εξαιρετική είναι αυτή η συλλογή. Ήταν τιμή μου να ε ανήκω στο όραμα της Coperni», έγραψε η Jobs στο Instagram, μοιράζοντας στιγμιότυπα από το ντύσιμό της και συγχαίροντας τους σχεδιαστές της επωνυμίας, Arnaud Vaillant και Sébastien Meyer.

https://www.instagram.com/p/CUcTBOso4so/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τις φιλοδοξίες της στην πασαρέλα, η Τζομπς είναι επίσης καταπληκτική αθλήτρια ιππασίας και πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ - το ίδιο σχολείο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο πατέρας και η μητέρα της, Λόρεν Πάουελ Τζομπς.

https://www.instagram.com/p/CJtlMjaFlRg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εύα Τζομπς: Το ντεμπούτο της ως μοντέλο τον Δεκέμβριο 

Σε μια... μπανιέρα έκανε η μικρότερη κόρη του Στηβ Τζομπς το ντεμπούτο της ως μοντέλο, στο πλαίσιο μιας «σπιτικής» φωτογράφισης για την εορταστική καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών και skincare, Glossier. Σύμφωνα με την Daily Mail, η 23χρονη Ιβ Τζομπς, κόρη του εκλιπόντα ιδρυτή της Apple και της επενδύτριας Λορίν Πάουελ Τζομπς, έκανε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα μερικούς μήνες αφότου η μητέρα της αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν θα κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία της.

Η νεαρή κοπέλα συμμετείχε στην καμπάνια με «αέρα» κοινωνικής αποστασιοποίησης (αφού τα μοντέλα φωτογράφησαν τα ίδια τον εαυτό τους, στον δικό τους χώρο) μαζί με την σταρ της σειράς Euphoria, Σίντνεϊ Σουίνι και την ντραγκ κουίν Ναόμι Σμολς. Τις φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας μοιράστηκε στο Instagram η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Έμιλι Βάις με τη λεζάντα «Η Ιβ Τζομπς - ναι, Τζομπς όπως λέμε Apple - μεγάλη πια, φωτογραφίζει τον εαυτό της για την εορταστική καμπάνια Glossier 2020».

 

https://www.instagram.com/p/CITm0LuDxcf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA