Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γερμανία: Ξεπούλησε η... λούτρινη Μέρκελ - Στα 180 ευρώ το κόστος του αναμνηστικού

«Οι πελάτες το λατρεύουν, η έκδοση έχει ήδη εξαντληθεί. Έχουμε μια πολύ μεγάλη λίστα αναμονής καθώς πουλήσαμε την πρώτη παρτίδα των 500 λούτρινων σε λίγες μόνο ημέρες»

Άνγκελα Μέρκελ (Πηγή: Associated Press)
Άνγκελα Μέρκελ (Πηγή: Associated Press)

Eνας Γερμανός ιδιοκτήτης βιοτεχνίας που φτιάχνει λούτρινα ζώα, αφιέρωσε μια παρτίδα με αναμνηστικά αρκουδάκια στην Ανγκελα Μέρκελ, τα οποία είναι ήδη ανάρπαστα. «Οι πελάτες το λατρεύουν, η έκδοση έχει ήδη εξαντληθεί. Έχουμε μια πολύ μεγάλη λίστα αναμονής καθώς πουλήσαμε την πρώτη παρτίδα των 500 λούτρινων σε λίγες μόνο ημέρες» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Hermann-Toys, της οικογενειακής επιχείρησης που μετρά από το 1920 μιλώντας στο Reuters.

Εμπνευστής είναι ο Μάρτιν Χέρμαν, ενώ στην εκδοχή της Μέρκελ, ακόμη και τα δάχτυλα είναι «πλεγμένα» σε σχήμα ρόμβου, όπως συνηθίζει όταν η ίδια στέκεται για να φωτογραφηθεί. Η τιμή για το λούτρινο αρκουδάκι φτάνει τα 180 ευρώ, με τον Χέρμαν να λέει πως το κόστος αντικατοπτρίζει τις ώρες εργασίας που απαιτούνται για την κατασκευή του.

Η κυρία Μέρκελ είναι στην εξουσία της Γερμανίας από το 2005 και δεν επεδίωξε επανεκλογή στις εθνικές εκλογές της Κυριακής.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Άνγκελα Μέρκελ #Γερμανία

Best of Internet