Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα δημοσιεύματα για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ολοένα και αυξάνονται σημειώνοντας πως έχει επιδεινωθεί, σε μία περίοδο που ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να αποδείξει πως παραμένει ισχυρός μέσω προκλήσεων αλλά και της στάσης που κρατά ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Μόλις χθες το Foreign Policy ανέφερε πως «μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας» με το κλίμα ακόμα και μέσα στη χώρα να στρέφεται εναντίον του. Σε μία προσπάθεια να «απαντήσει» στη φημολογία για την υγεία του, ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Ερντογάν να παίζει μπάσκετ θέλοντας να δείξει πως ο Τούρκος πρόεδρος είναι καλά. https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1444357244569767943?ref_src=twsrc^tfw

Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο ξεσήκωσε αντιδράσεις στα social media με τους Τούρκους να αποδοκιμάζουν αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού μιλώντας για την ακρίβεια και τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον στη χώρα. Ο Ερντογάν προσπαθεί να κερδίσει το επικοινωνιακό κομμάτι και να αποδείξει πως είναι καλά και θα μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι την προεδρεία της χώρας στις επόμενες εκλογές το 2023, ωστόσο δεν δείχνει να πείθει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA