Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ το τραγικό τέλος που είχαν δύο αδέλφια 12 και 13 ετών, τα οποία βρέθηκαν αποκεφαλισμένα μέσα στο σπίτι τους από τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Δεκέμβριο του 2020 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ερευνούσε πιθανή διαρροή φυσικού αερίου σε οικία στην περιοχή του Λάνκαστερ. Οι πυροσβέστες μετά από την έρευνα μέσα στο σπίτι που είχε εντοπιστεί η διαρροή ήρθαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Τα πτώματα των δύο παιδιών κείτονταν αποκεφαλισμένα στα δωμάτιά τους, ενώ οι γονείς και τα αδέρφια τους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον Independent η Αστυνομία που κατέφθασε προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου πατέρα, Maurice Taylor. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά είχαν δολοφονηθεί τουλάχιστον 5 μέρες πριν εντοπιστούν από τους πυροσβέστες. Οι αστυνομικοί ανέφεραν στη συνέχειά ότι ο πατέρας είχε αναγκάσει τα δύο μικρότερα παιδιά του να βλέπουν τα πτώματα των αδελφών τους.

Οι εξελίξεις για την υπόθεση όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και της μητέρας, Natalie Brothwell, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η 44χρονη Brothwell, η οποία είχε μετακομίσει στην Αριζόνα, αυτή τη στιγμή κρατείται στη φυλακή της κομητείας Pima και αναμένεται να εκδοθεί στις Αρχές της Καλιφόρνια. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο τόσο καιρό κυκλοφορούσε ελεύθερη και ποια είναι η ανάμειξή της στη δολοφονία των παιδιών της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA