Μενού
  • Α-
  • Α+

Χάος επικράτησε στους δρόμους του Λονδίνου, την 11η μέρα διαμαρτυριών οικολόγων της περιβαλλοντικής οργάνωσης Insulate Britain. Εξαγριωμένοι πολίτες έσερναν συγκεντρωμένους από τις κουκούλες επειδή είχαν κλείσει δρόμους στο κέντρο της πόλης. 

Τουλάχιστον 54 μέλη της Insulate Britain πραγματοποίησαν καθιστικές διαμαρτυρίες και έκλεισαν το τούνελ Blackwall, τον δρόμο Hanger Lane και τη γέφυρα Wandsworth από τις 10 το πρωί της Δευτέρας (4/10). Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο κέντρο του Λονδίνου με εκατοντάδες αυτοκίνητα να δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων για τουλάχιστον 4 ώρες. Καβγάδες, κλάματα και φωνές συνέθεταν το σκηνικό σε κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου με τα βίντεο να κάνουν τον γύρο των social media. Σε βίντεο απεικονίζεται μία γυναίκα ικέτευε να ανοίξουν το δρόμο προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η 81χρονη μητέρα της. 

Σε ακόμα ένα βίντεο απεικονίζεται ένας μοτοσικλετιστής να σέρνει δύο άνδρες που διαμαρτυρόταν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. 

Τουλάχιστον 38 άτομα που συμμετείχαν στις καθιστικές διαμαρτυρίες συνελήφθησαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA