Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα κάνει πολλά χρόνια να ξεχάσει αυτή τη νύχτα αφοού το blackout στο Facebook έγινε πρώτη είδηση σχεδόν σε ολόκληροι τον πλανήτη με την Αμερική και τη Ευρώπη να μένουν για σχεδόν επτά ώρες στο «σκοτάδι». Το blackout στο Facebook δεν επέφεραν πλήγμα μόνο στο γόητρο του κολοσσού των social media. Οι απώλειες ήταν κυρίως οικονομικές αφού οι απώλειες για την εταιρεία, σε πρώτη φάση και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, υπολογίζεται σε τουλάχιστον 50 δισ. δολάρια!

Επιπλέον, ο Ζούκερμπεργκ φαίνεται νααπώλεσε ενα ποσό της τάξης των 7 δισ. δολαρίων, με πολλούς αναλυτές να τονίζουν πως ίσως αυτό το ποσό στο τέλος της ημέρας να είναι μικρό και τελικά να αναθεωρηθεί προς τα πάνω!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ζήτησε, μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημόσια συγγνώμη απο τους χρήστες της πλατφόρμας. «Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε», έγραψε.

Μέσα σε μια ώρα και κάτι το απολογητικό αυτό ποστάρισμα του ισχυρού άνδρα του Facebook εκατοντάδες χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια με κάποια απο αυτά να ζητάνε εξηγήσεις και άλλα να είναι ιδιαίτερα επικριτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA