Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η ιταλική κοινή γνώμη η αποκάλυψη ενός ειδεχθούς εγκλήματος με θύμα ένα αγοράκι 2 ετών. Η μητέρα του αφού το σκότωσε άφησε το ακρωτηριασμένο πτώμα σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και ζήτησε βοήθεια. 

Ο μικρός Alex έφερε τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό του, ενώ το μόνο που έκαναν οι διασώστες που έσπευσαν στο σούπερ μάρκετ, ήταν να διαπιστώσουν απλά τον θάνατό του. Η 44χρονη Erzsebet Katalin Bradacs τέθηκε υπό κράτηση, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσάντα της. 

Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη εντοπίστηκε η σκισμένη και ματωμένη μπλούζα του 2χρονου, όπως και το φούτερ της μητέρας του σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο εκεί κοντά. Η Bradacs, η οποία είναι πρώην πορνοστάρ είναι η μοναδική ύποπτος, καθώς στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξέτασαν οι Αρχές, δεν εμφανίζεται κάποιο άλλο άτομο, εκτός από τη μητέρα και τον γιο της.

Εκτιμάται ότι η 44χρονη σκότωσε το παιδί της για να εκδικηθεί τον πατέρα, με τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και βρισκόταν σε διαμάχη για την επιμέλεια του Alex. Ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος ζει στην Ουγγαρία, ήταν μάλιστα αυτός που ειδοποίησε τις Αρχές, αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του από την άσπλαχνη μάνα, μέσω WhatsApp.

Από την πλευρά της, η Bradacs, η οποία φέρεται να έστειλε την ανατριχιαστική φωτογραφία, λίγο πριν πάει στο σούπερ μάρκετ, αρνείται τις κατηγορίες για φόνο, χωρίς πάντως να δίνει κάποια άλλη εξήγηση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA