Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυροβολισμοί στο Λύκειο Timberview στο Άρλινγκτον του Τέξας. Υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 6 τραυματίες. Οι μαθητές και οι καθηγητές έχουν κλειδωθεί στις τάξεις του σχολείου και στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία που έχει αποκλείσει την περιοχή. Οπως αναφέρει η Αστυνομία και τοπικά ΜΜΕ, ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σήμερα μέσα σε λύκειο του Τέξας, προκαλώντας τον τραυματισμό ανθρώπων. «Βρισκόμαστε στην περιοχή όπου έλαβε χώρα ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, στο λύκειο του Timberview», ανέφερε η αστυνομία του Άρλινγκτον στο Twitter.

«Φαίνεται πως καθηγητές έχουν τραυματιστεί, είδαμε τουλάχιστον έναν μαθητή να απομακρύνεται με φορείο», είπε ο Οντάριο Χιούιτ, ο πατέρας ενός μαθητή, που έκανε δηλώσεις στο τοπικό παράρτημα του CBS. Οι μαθητές κλείστηκαν στο εσωτερικό του σχολείου. «Η κόρη μου βρίσκεται σε μια αίθουσα» και «ο γιος μου έχει φοβηθεί», είπε ο Χιούιτ.

Οι σχολικές αρχές ανέφεραν στο Twitter ότι όρισαν έναν χώρο συγκέντρωσης για τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι θα «απομακρυνθούν με λεωφορείο μόλις ασφαλιστεί το λύκειο».

https://www.youtube.com/watch?v=O-44PP-x4NQ

Το τοπικό παράρτημα του τηλεοπτικού δικτύου NBC επιβεβαίωσε πως από τους πυροβολισμούς υπάρχουν θύματα. «Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί» και η αστυνομία «αναζητά τον ύποπτο», δήλωσε από την πλευρά του στο NBC ο δήμαρχος της πόλης Τζιμ Ρος. Η αστυνομία δημοσίευσε τη φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του δράστη τον οποίο και αναζητά. 

https://twitter.com/ArlingtonPD/status/1445787232120365062?ref_src=twsrc^tfw

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του, απεικονίζεται το τετράδιο ενός μαθητή ενώ ακούγονται πυροβολισμοί και οι μαθητές προσπαθούν να κρυφτούν. 

https://twitter.com/nerissaknight/status/1445771423025229827?ref_src=twsrc^tfw

Χρήστες του Twitter υποστηρίζουν πως αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι οι πυροβολισμοί στο σχολείο έγιναν μετά από καυγά ανάμεσα σε δύο αγόρια.

https://twitter.com/TheIsaiahB47/status/1445777696886190094?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Iedit4Fox5ATL/status/1445776635496583179?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA