Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα σε μια σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, μετέδωσε το τυνησιακό ραδιοφωνικό δίκτυο Mosaique. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία, τόνισε το μέσο ενημέρωσης.Όπως δήλωσε ο Hassen Miaadi, εκπρόσωπος της Εθνικής Σιδηροδρομικής Εταιρείας Τυνησίας (SNCFT), η σύγκρουση των δυο επιβατικών αμαξοστοιχιών έγινε λίγο μετά τις 7:20 το απόγευμα στο σταθμό Megrine Riadh.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που σημειώνεται σιδηροδρομικό ατύχημα στην Τυνησία. Κάποια απο αυτά, μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα φονικά, με μεγαλύτερο αυτό που είχε συμβεί τον Ιούνιο του 2015, όταν περισσότεροι από δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 70 άλλοι τραυματίστηκαν. Τα περισσότερα απο αυτά τα συμβάντα οφείλονται στην υποβαθμισμένη υποδομή και την έλλειψη προστατευμένων διαβάσεων τρένων. Η Εθνική Τυνησιακή Εταιρεία Σιδηροδρόμων, πάντως, δήλωσε ότι ξεκίνησε άμεσα έρευνα για να ρίξει φως στις συνθήκες γύρω από τη σύγκρουση και να βρει τους υπεύθυνους, σύμφωνα με την Τυνησιακή τηλεόραση Nessma.

https://twitter.com/tunistribune/status/1446198681418571779?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA