Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες απο τότε που το ζεύγος Τραμπ έφυγε απο τον Λευκό Οίκο, ωστόσο, φαίνεται πως τα... καμώματά τους θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα να αποσχολούν την αμερικανική κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά μια πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου κατήγγειλε ότι το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε γκέι υπάλληλο επειδή δεν άρεσαν στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ τα σχόλια που έκανε το άτομο αυτό στα social media.

Η Στέφανι Γκρίσαμ γράφει σε απομνημονεύματά της με τίτλο «Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» ότι, ενώ εργαζόταν το 2018 ως γραμματέας Τύπου, ένας φίλος της μέσα στη διοίκηση απολύθηκε λόγω ενός «ζητήματος με την άδεια ασφαλείας του». Σύμφωνα με όσα γράφει η Γκρίσαμ το άτομο αυτό (το οποίο δεν κατονομάζει) «απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο από μια γυναίκα που δούλευε στο HR ακολουθούμενο από έναν ένοπλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών».

Η Γκρίσαμ ισχυρίζεται ότι έμαθε αργότερα πως ο υπάλληλος απολύθηκε λόγω του προφίλ που είχε στο Grindr. «Όποιος καθόριζε το πλαίσιο ασφαλείας φαίνεται ότι έπεσε πάνω στον λογαριασμό του στο Grindr και αποφάσισε ότι ορισμένα από τα πράγματα βρίσκονταν εκεί ήταν "ντροπιαστικά" για την ίδια την κα Τραμπ», γράφει η Γκρίσαμ.

Αν και δεν κατηγόρησε ευθέως για την απόλυσή του εργαζομένου τον πρώην αρχηγό του επιτελείου, Τζον Κέλι, η Γκρίσαμ έγραψε ότι η σχέση του με την υπόλοιπη ομάδα επιδεινώθηκε μετά από αυτό το συμβάν.«Αν το άτομο απομακρύνθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι και επειδή είχε λογαριασμό στο Grindr, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», συνέχισε η Γκρίσαμ, εμπλέκοντας μάλιστα ευθέως τη Μελάνια Τραμπ για τη φερόμενη αδιαφορία της μπροστά στο όλο θέμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA