Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι γιατροί της Ροζάνα Ντέιβισον, πρώην Μις Κόσμος από την Ιρλανδία και κόρη του διάσημου τραγουδιστή Κρις Ντε Μπεργκ, που έκανε θραύση τη δεκαετία των 80s, ήταν ξεκάθαροι μαζί της. Μετά τις 15 αποβολές της θα κατέρρεε ψυχολογικά και θα χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη. Δεν είχαν άδικο. Το 2020 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Δουβλίνο, καθώς ο σύζυγός της, Γουέσλεϊ Κουίρκ, την βρήκε ημιλιπόθυμη στο μπάνιο. Είχε αποβάλει ξανά. 

Η Ροζάνα Ντέιβισον είχε όλο τον κόσμο στα πόδια της. Αναδείχθηκε Μις Κόσμος τον Αύγουστο του 2003, φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του Play Boy Γερμανίας με προκλητικά εσώρουχα και το 2013 αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που της έγινε από την ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ να είναι η παρουσιάστρια κάθε εκδήλωσής τους στην τηλεόραση. Η μοναδική της επιθυμία που δεν κατάφερνε να πραγματοποιήσει ήταν να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. 

https://www.instagram.com/p/CSm1pNVMd3S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Νοέμβριο του 2019 ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή της για να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Και κάπως έτσι, όλοι πίστευαν ότι γράφτηκε το χάπι έντ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που προσπαθούσε για χρόνια να κάνει ένα παιδί. Η ευτυχία, όμως, δεν σταμάτησε εκεί.  Μερικές εβδομάδες μετά ήταν έγκυος. Είχε πείσει ήδη την παρένθετη μητέρα της Σοφίας να φέρει στον κόσμο κι ένα δεύτερο παιδί. Τώρα, όμως, δεν χρειαζόταν. Απλά θα περίμεναν λίγο ακόμη, γιατί ήταν σίγουρη, ότι θα αποβάλλει ξανά. 

Η ίδια ήταν ψύχραιμη. Περίμενε να αποβάλλει, όπως συνέβη και τις προηγούμενες φορές. Η τύχη, όμως, τη διέψευσε. Τον Νοέμβριο του 2020, έναν χρόνο μετά τη γέννηση της Σοφίας με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, έφερε στον κόσμο δύο πανομοιότυπα δίδυμα, τον Όσκαρ και τον Ούγκο. Τώρα, πλέον, δηλώνει απλά εξαντλημένη, που έχει τρία παιδιά κάτω από την ηλικία των δύο ετών, αλλά όσο και να θέλει, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της. 

https://www.instagram.com/p/CUvV6GwgFFG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ροζάνα Ντέιβισον, αποκάλυψε μέσω του βιβλίου που έγραψε για την περιπέτειά της γύρω από την γονιμότητα, πόσο δύσκολα ήταν όλα αυτά τα χρόνια, όταν δημοσιογράφοι ρωτούσαν πότε θα έρθει η στιγμή να κάνει παιδί, ενώ παράλληλα ρωτούσαν και τον πατέρα της πότε θα γίνει παππούς. Εκείνος γυρνούσε σπίτι και στενοχωριόταν. Και εκείνη το ίδιο. «Ο μπαμπάς ήταν πάντα υποστηρικτικός, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί την θλίψη του. Είμαι το κοριτσάκι του και υπέφερε καθώς ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διορθώσει». 

https://www.instagram.com/p/CUwd8Ycsx5G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τίτλος από το βιβλίο της Ροζάνα Ντέιβισον που σχετίζεται με την περιπέτεια των ανεπιτυχών εγκυμοσυνών της, τα λέει όλα: Όταν τα όνειρα εκπληρώνονται». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA