Μενού
  • Α-
  • Α+

Γυναίκα υπέστη σοκ, όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου της... τινάχτηκε από το κρεβάτι γεμάτη σκόνη αφού ένα κομμάτι μετεωρίτη έπεσε στο μαξιλάρι της, λίγα εκατοστά από το κεφάλι της! Η Ruth Hamilton, η οποία ζει στο ορεινό θέρετρο Golden στη Βρετανική Columbia στον Καναδά κοιμόταν όταν τα ξημερώματα άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο μαξιλάρι της.

«Πήδηξα από το κρεβάτι και άνοιξα το φως. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί από το σοκ», δήλωσε η Ruth σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δευτερόλεπτα αργότερα η Ruth είδε στάχτη και καπνό στη στέγη του δωματίου και όταν κατέβασε το βλέμμα στο μαξιλάρι, είδε μια μαύρη πέτρα στο μαξιλάρι της! Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ο αξιωματικός της είπε πως ήταν συντρίμμια από εργασίες που γίνονταν σε φαράγγι κοντά στο σπίτι της.

«Τηλεφώνησα στην εταιρεία και μου είπαν πως δεν έκαναν εργασίες και δεν προκάλεσαν κάποια έκρηξη. Μου είπαν πως είδαν μία λάμψη, σαν να είχε γίνει έκρηξη στον ουρανό», είπε η Ruth. «Έτρεμα όταν άκουσα τον θόρυβο, νόμιζα πως κάποιος είχε μπει σπίτι μου, πως είχε όπλο. Ανακουφίστηκαν όταν διαπίστωσα πως έπεσε από τον ουρανό. H Ruth δεν τραυματίστηκε και σκοπεύει να κρατήσει την... διαστημική πέτρα για να τη δώσει στα εγγόνια της!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA