Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι μπορούν να αφεθούν, ακόμα και ο Τομ Κρουζ. Το βράδυ του Σαββάτου, σε αγώνα που πήγε να παρακολουθήσει με τον γιο του, εμφανίστηκε με πρησμένα μάγουλα. Ο ηθοποιός ήταν πολύ αλλαγμένος με το πρόσωπό του να δείχνει πολύ πρησμένο, ίσως εξαιτίας κάποιων παραπανίσιων κιλών. Πάντως δε θύμιζε καθόλου τον εαυτό του από την τελευταία του εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο σε αγώνα της Φόρμουλα 1 ή λίγες ημέρες πιο πριν σε αγώνες τένις στο Γουίμπλεντον.

Φορώντας ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν και τζιν παντελόνι, κάθισε στις ακριβές θέσεις του γηπέδου, αξίας 1.000 δολαρίων, σύμφωνα με το TMZ, έχοντας δίπλα του τον γιο του Κόνορ. «Τι τρέχει με τα φουσκωμένα μάγουλα σκίουρου;», αναρωτήθηκε ένας σχολιαστής στο Twitter. «Τι τρέχει με τα φουσκωμένα μάγουλα σκίουρου;», αναρωτήθηκε ένας σχολιαστής στο Twitter. «Τι στο καλό τρέχει με το πρόσωπό του; Έχει κάποια αλλεργική αντίδραση;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Παρέα με τον υιοθετημένο γιος του Κόνορ

Όσο για τον γιο του, ο Κόνορ, σύμφωνα με το περιοδικό People, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του καθώς είναι μέλος της Σαηεντολογίας. Ο Κόνορ μάλιστα, ζει στο Κλιαργουότερ, το οποίο είναι ο κύριος κόμβος της συγκεκριμένης εκκλησίας και ασχολείται με το ψάρεμα.

Ο Τομ Κρουζ από την πλευρά του, ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος τους τελευταίους μήνες καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εργαζόταν στην επερχόμενη ταινία του «Mission: Impossible7», με τα γυρίσματα να σταματούν αρκετές φορές εξαιτίας κρουσμάτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA