Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγάπη της για την περιπέτεια στοίχισε τη ζωή σε μια 33χρονη, μητέρα τριών παιδιών, στο Καζακστάν. Η Yevgenia Leontyeva ανέβηκε σε ταράτσα ξενοδοχείο για να κάνει bungee jumping. Όμως σε αυτή την πτώση όλα ήταν δραματικά. Ο υπεύθυνος την δένει με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όμως η γυναίκα πηδάει πριν προλάβει να ασφαλίσει καλά το σχοινί που θα την συγκρατούσε στον αέρα.

Βρέθηκε στο έδαφος από ύψος 25 μέτρων, με πολλαπλά κατάγματα και χτύπημα στο κεφάλι. Υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργείο, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό για «αμέλεια» από πλευρά διοργανωτών. Η μέγιστη πιθανή τιμωρία είναι μια φυλάκιση 40 ημερών.

Πριν από το τραγικό άλμα, η Λεοντίεβα και ο φίλος της είχαν δημοσιεύσει μηνύματα στα social media που ανέφεραν ότι «το ζουν» και ότι «πρόκειται να πετάξουμε» .Η γυναίκα είχε τρία αγόρια κάτω των 14 ετών, δύο δικά της, και ένα αγόρι ενός συγγενή της που είχε πεθάνει. Πολλοί ντόπιοι ετοιμάζονταν πραγματοποιήσουν παρόμοια ακραία άλματα την Κυριακή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA