Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε συντριβή λεωφορείου στο βορειοδυτικό Νεπάλ, ανακοίνωσε η αστυνομία.Το όχημα ταξίδευε στην περιοχή Μούγκου, όταν έφυγε από το δρόμο λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ασαφή, αλλά ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι το λεωφορείο μπορεί να είχε πρόβλημα με τα φρένα του.Τα τροχαία ατυχήματα δεν είναι σπάνια στο Νεπάλ και συνήθως προκαλούνται από κακούς δρόμους ή κακή συντήρηση οχημάτων.Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειχναν τα συντρίμμια ενός αναποδογυρισμένου λεωφορείου, που φαινόταν να βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου.

Στο σημείο έσπευσαν ομάδες διάσωσης και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε η αστυνομία.Πολλοί από τους επιβάτες στο λεωφορείο μπορεί να ταξίδευαν σπίτι τους μετά τον εορτασμό του Dashain – ενός μεγάλου θρησκευτικού φεστιβάλ στο Νεπάλ και την Ινδία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA