Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρενέ Ζελβέγκερ χρειάστηκε έναν ρόλο για να γίνει ευρέως γνωστή, αυτό στην ταινία Τζέρι Μαγκουάιρ το 1996. Είκοσι πέντε χρόνια μετά, αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχουν συμβεί αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της, ενώ ποτέ δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν την 52χρονη εντυπωσιακή ηθοποιό, η οποία ήταν ντυμένη με ρούχα μεγάλου μεγέθους, λευκό μπουφάν, oversized τζιν και με εμφανή προσθετικά προσώπου. Κρατούσε ένα τεράστιο ποτήρι αναψυκτικού. Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του NBC, «The Thing About Pam», όπου ενσαρκώνει την διαβόητη δολοφόνο, Παμ Χιοπ (Pam Hupp). https://www.instagram.com/p/CUxMPrNrkuK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ιστορία, η Παμ Χιοπ, δήλωσε αθώα για τη δολοφονία της φίλης της Ελίζαμπεθ «Μπέτσι» Φαρία, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Μιζούρι το 2011.Έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του Λούις Γκουμπενμπέργκερ το 2016. Σύμφωνα με το NBC News, υπέβαλε ένσταση Alford, που σημαίνει ότι απέφυγε τη θανατική ποινή χωρίς να παραδεχτεί την ενοχή της για το φόνο. Η υπόθεση διαδραματίζεται στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Φαρία μαθαίνοντας ότι πάσχει από καρκίνο αλλάζει το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της Παμ, τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA