Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γκάμπι Πετίτο στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, σύμφωνα με την αυτοψία, που επιβεβαιώνει κάτι αναμενόμενο από τα μέχρι τώρα στοιχεία: Πως ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας. Την ίδια στιγμή, ο αρραβωνιαστικός της, Μπράιαν Λάντρι παραμένει άφαντος εδώ και έναν μήνα, ενώ το FBI έχει εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψή του.

Διαβάστε ακόμη: Γκάμπι Πετίτο: Οι ομοιότητες με μια δολοφονία του 1996 που προκάλεσε σάλο στους χρήστες των social media

«Βρήκαμε την αιτία και τον τρόπο που προκλήθηκε ο θάνατός της» ανέφερε ο ιατροδικαστής Μπρεντ Μπλου και πρόσθεσε πως με τον στραγγαλισμό, η ενέργεια λογίζεται ως ανθρωποκτονία. Ωστόσο, δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε επήλθε ο θάνατος της 22χρονης μπλόγκερ, εκτιμώντας πως ήταν «τρεις έως τέσσερις εβδομάδες από τη στιγμή που βρέθηκε το άψυχο σώμα της». Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε προηγουμένως πως το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας κόπηκε με βίαιο τρόπο, δηλαδή ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα στυγερού εγκλήματος και τώρα αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA