Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα... τιτάνιο μοντέλο του θρυλικού Τιτανικού το οποίο θα αποτελείται από 9.090 τουβλάκια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η εταιρεία LEGO μέσα στο Νοέμβριο και έχει ήδη προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φανατικούς του είδους! Το συγκεκριμένο θα είναι το μεγαλύτερο σετ κατασκευής που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία.

Ο Τιτανικός της LEGO είναι μοντέλο κλίμακας 1: 200 και περιλαμβάνει ανακατασκευή της γέφυρας του πλοίου, του καταστρώματος και της πισίνας. Θα έχει μήκος μήκος 1 μέτρο και 134 εκατοστά και θα χωρίζεται σε τρία τμήματα προκειμένου να αποκαλύπτει και το εσωτερικό του θρυλικού πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης πρώτης θέσης, η οποία εκτείνεται σε έξι καταστρώματα, ένα σαλόνι τύπου Jacobean καθώς και μηχανοστάσιο.

https://twitter.com/LEGO_Group/status/1446113247342383110?ref_src=twsrc^tfw

Για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το σετ , θα κοστίζει 541 ευρώ (629 δολάρια) και θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από την 1η Νοεμβρίου ενώ η γενική του πώληση θα ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου. «Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του , ο Τιτανικός αποτέλεσε θαύμα της ναυπηγικής, το μεγαλύτερο κινούμενο όχημα που δημιουργήθηκε ποτέ. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι για την αναδημιουργία αυτού του εμβληματικού πλοίου από τούβλα LEGO, χρησιμοποιώντας σχέδια που δημιουργήθηκαν πριν από έναν αιώνα», ανέφερε σε δήλωσή του Mike Psiaki, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος στον Όμιλο LEGO.

https://twitter.com/Wario64/status/1446106749430222850?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA