Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Παραγουάη από την αποτρόπαια δολοφονία της 21χρονης Haylee Acevedo, κόρης κυβερνήτη της χώρας, την οποία μαζί με την παρέα της άγνωστοι «γάζωσαν» με πάνω από 100 σφαίρες! Μάλιστα η εν λόγω εκτέλεση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας έξω από νυχτερινό κέντρο με τα πλάνα να προκαλούν σοκ!

Συγκεκριμένα, η δολοφονία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Πέντρο Χουάν Καμπαλέρο της Βραζιλίας όταν η 21χρονη μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της (και διακινητή ναρκωτικών) Omar Αlvarez, την 22χρονη Kaline Reinoso και την18χρονη Rhamye Borges βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο με τους ενόπλους να τους περιμένουν και να τους σκοτώνουν πυροβολώντας περισσότερες από 100 φορές. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Παραγουάης, ο κυβερνήτης Ronald Acevedo είχε απορρίψει τον Σεπτέμβριο την πρόταση των Αρχών για παροχή αστυνομικής προστασίας τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του προσθέτοντας ότι ο 32χρονος βρισκόταν υπό έρευνα από τις Αρχές για εμπλοκή του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνονται τα τέσσερα θύματα της ενέδρας να έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο όπως ανακοίνωσε η αστυνομία είχε κλαπεί τον περασμένο Ιούνιο. Δευτερόλεπτα αργότερα πίσω από το αυτοκίνητο παρκάρει ένα δεύτερο όχημα μέσα από το οποίο κατεβαίνουν οι εκτελεστές που στη συνέχεια «γάζωσαν» τα θύματά τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στόχος της επίθεσης ήταν ο Αlvarez ο οποίος φέρεται να εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στα σύνορα Παραγουάης-Βραζιλίας. «Η κόρη μου βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή με το λάθος πρόσωπο» δήλωσε συντετριμμένος ο Παραγουανός πολιτικός.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τα θύματα πυροβολήθηκαν συνολικά 107 φορές με τους δράστες να χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ και ένα όπλο AR-15. Δύο 24ωρα αργότερα, τη Δευτέρα, η Αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα για τη δολοφονία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA