Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρώτο θέμα στα διεθνή ταμπλόιντς είναι για ακόμη μια φορά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Χεσέ Ροντρίγκεθ, εξαιτίας της πολυτάραχης ερωτικής του ζωής. Αυτή τη φορά η επεισοδιακή σχέση του Χεσέ με την Άουρα Ρουίθ πήρε άλλη τροπή, καθώς η σύντροφός του φέρεται να τον πάτησε με το αυτοκίνητό της και να τον τραυμάτισε στο πόδι. Επειτα από δεκάδες χωρισμούς που έγιναν πρωτοσέλιδα, φαίνεται ότι διένυαν μία καλή... φάση, μαζί με τον γιο τους Νιάν. 

Ωστόσο την Τρίτη έγινε γνωστό ότι την περασμένη Κυριακή, έξω από μια συναυλία στο γήπεδο Gran Canaria Arena, είχαν έναν άγριο τσακωμό και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Ρουίθ πάτησε τον 28χρονο επιθετικό με το αμάξι, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε viral στα social media. Ο Χεσέ τραυματίστηκε στο πόδι και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Λας Πάλμας. «Η Άουρα έκανε απόπειρα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να πατήσει τον ποδοσφαιριστή με το αυτοκίνητο μετά τον τσακωμό» ανέφερε το ρεπορτάζ τη εφημερίδας «Canarias 7».

https://twitter.com/ArnaizFCB/status/1448053377808601090?ref_src=twsrc^tfw

Η σχέση του με την Άουρα Ρουίθ έχει περάσει από χίλια κύματα. Τον περασμένο Μάρτιο προέβη σε ιδιαιτέρως ακατάλληλες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική τους δραστηριότητα. Σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι Mtmad.es, όταν έμαθε ότι ο Χεσέ την απάτησε εκτός από καυτές λεπτομέρειες σχετικά με τις συνευρέσεις τους, ανακοίνωσε και την ύπαρξη ενός sex tape που αναμένεται να κυκλοφορήσει! 

«Θέλεις να μάθεις αν αγαπώ τον Χεσέ... Είναι ο σύντροφός μου και όταν συγχωρείς πολλά πράγματα, μετά τα ξεχνάς. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει αγάπη ανάμεσά μας. Είναι θέματα δικά μας, του ζευγαριού, με αγαπά και το αποδεικνύει. Είμαι λάτρης των ερωτικών βοηθημάτων και αρέσουν και στον Χεσέ. Έχω μια ολόκληρη συλλογή από αυτά. Είμαι πολύ φιλελεύθερη σε αυτά τα θέματα. Στο εγγύς μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα sex tape μας. Ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε», δηλωσε η Ρούιθ.

Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος άσος είναι πατέρας 5 παιδιών αλλά με διαφορετική γυναίκα έχει κάνει το καθένα.

https://www.instagram.com/p/CSrGVkpMn5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BuZx6_cHi5L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA