Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν από έναν άνδρα που χρησιμοποιώντας ένα τόξο και βέλη εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, επιθέσεις στην νορβηγική πόλη Κόνγκσμπεργκ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη τόνισε ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Τα κίνητρα της επίθεσης, η οποία σημειώθηκε σε πολλές τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης, η οποία έχει 28.000 κατοίκους, παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. Η αστυνομία δεν έχει δώσει τα στοιχεία του υπόπτου, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για έναν άνδρα που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην κοντινή πόλη Ντράμεν.

https://twitter.com/AmichaiStein1/status/1448360891792203776?ref_src=twsrc^tfw

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου στην οποία τόνισε πως έχει στηθεί μια πολύ μεγάλη επιχείρηση ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση, για την οποία έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας. Nορβηγικά ΜΜΕ δημοσιεύουν μια φωτογραφία που φέρεται να δείχνει ένα από τα βέλη που χρησιμοποίησε ο δράστης, καρφωμένο σε έναν τοίχο. Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους παραμένει άγνωστη.

https://twitter.com/ptanona/status/1448362885122568197?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA