Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο ο Μπιλ Κλίντον με «μόλυνση» που δεν είναι κορονοϊός

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον εισήχθη στο νοσοκομείο με μόλυνση που σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό. Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος ανταποκρίνεται καλά στην αντιβίωση την οποία του χορήγησαν οι θεράποντες ιατροί του

Πηγή: APimages
Πηγή: APimages

Στο νοσοκομείο εξαιτίας μόλυνσης, που ωστόσο «δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό» εισήχθη ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Όπως ανακοίνωσε το CNN και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, ο 75χρονος Μπιλ Κλίντον νοσηλεύεται από την Τρίτη νοσοκομείο στην Ερβάιν, στην Καλιφόρνια. «Το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο UCI για να υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μόλυνσης που δεν σχετίζεται με την COVID», εξήγησε ο εκπρόσωπός του, ο Άνχελ Ουρένια μέσω Twitter.

CNN reports that Bill Clinton is now hospitalized for sepsis. Says he is currently in the ICU but likely for his own protection.

Clinton's spox is saying Clinton is in good spirits and it's possible he could be out by tomorrow.

This is not related to his heart or covid. pic.twitter.com/qesN0v3oH8

«Η κατάστασή του βελτιώνεται, η διάθεσή του είναι καλή και είναι τρομερά ευγνώμων στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό, που του προσφέρουν εξαίρετη φροντίδα», πρόσθεσε ο κ. Ουρένια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, ο κ. Κλίντον έχει εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), κυρίως για λόγους διακριτικότητας, καθώς δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλέστηκε γιατρούς του νοσοκομείου του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στην Ερβάιν.

Η μόλυνση που έχει δεν σχετίζεται με τα καρδιακά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, πρόσθεσε το τηλεοπτικό δίκτυο. Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος ανταποκρίνεται καλά στην αντιβίωση την οποία του χορήγησαν οι θεράποντες ιατροί του, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμά τους που μεταφόρτωσε στο Twitter ο εκπρόσωπός του, ο κ. Ουρένια.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#ΗΠΑ #Κορονοϊός #Μπιλ Κλίντον

Best of Internet