Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο περίεργος θάνατος τεσσάρων Ρώσων τουριστών το βράδυ της Παρασκευής (15/10) σε σάουνα ξενοδοχείου στην πόλη Κάβαγιε, συγκλονίζει την αλβανική κοινή γνώμη. Πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας, τον 60άχρονο άνδρα, την 58χρονη γυναίκα του, την 31χρονη κόρη τους και τον 37χρονο γαμπρό τους. Τα πτώματα βρέθηκαν από τα μέλη του ρωσικού γκρουπ τουριστών που βρίσκονταν σε διακοπές στην Αλβανία την τελευταία βδομάδα.

Τα αίτια θανάτου, κατά τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας αποδίδονται στην ασφυξία, λόγω των πολλών ωρών παραμονής στη σάουνα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Ρώσοι τουρίστες ενδέχεται να βρίσκονταν και υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ.

Η αστυνομία ανακρίνει τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και εξετάζει τις συνθήκες λειτουργίας της σάουνας. Από το πρωί του Σαββάτου (16/10) οι έρευνες διευρύνθηκαν. Εξετάζεται επίσης, και η διαδρομή που πραγματοποίησαν στη Βόρεια Μακεδονία τα άτυχα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA