Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ρωσία: 18 νεκροί από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ

Έρευνα για τον θάνατο 18 ανθρώπων οι οποίοι κατανάλωσαν νοθευμένο αλκοόλ στα Ουράλια ξεκίνησαν οι αρχές της Ρωσίας - Πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία με νεκρούς, σε διάστημα δύο εβδομάδων στη χώρα, αφού ακόμα 36 άνθρωποι εξέπνευσαν στις αρχές Οκτωβρίου

Αλκοόλ (Πηγή: Pexels)
Αλκοόλ (Πηγή: Pexels)

Έρευνα για τον θάνατο 18 ανθρώπων οι οποίοι κατανάλωσαν νοθευμένο αλκοόλ στα Ουράλια ξεκίνησαν οι αρχές της Ρωσίας. Πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία με νεκρούς, σε διάστημα δύο εβδομάδων στη χώρα, αφού ακόμα 36 άνθρωποι εξέπνευσαν στις αρχές Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Όριο 30 χλμ/ώρα και μηδενική ανοχή στο αλκοόλ προτείνουν οι ευρωβουλευτές

Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, «πολλά άτομα πούλησαν στους πολίτες ένα αλκοολούχο ποτό που ήταν επικίνδυνο για τη ζωή και την υγεία» στο Εκατερίνεμπουργκ. «Αφού ήπιαν αυτό το ποτό, 18 άνθρωποι πέθαναν», πρόσθεσε. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι. Σε βάρος τους διενεργείται έρευνα για «πώληση προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα και προκάλεσαν τον θάνατο εξ αμελείας». Το αδίκημα αυτό τιμωρείται με ποινή 10ετούς κάθειρξης στη Ρωσία.

Στις αρχές Οκτωβρίου, τουλάχιστον 36 άνθρωποι πέθαναν στην περιοχή του Όρενμπουργκ, αφού ήπιαν νοθευμένο αλκοόλ που περιείχε μεθανόλη.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ρωσία #αλκοόλ #Σύλληψη #θάνατοι

Best of Internet